pro

Produk

  • Pamulihan Sulfur

    Katalis pemulihan belerang serial kita bisa nyenengake kabeh aplikasi sing gegandhengan. Katalis klompok lengkap kalebu katalis klausa adhedhasar alumina normal, katalis klausa adhedhasar alumina maju, katalis klausa adhedhasar titanium, katalis klausa multi-fungsi, katalis klausa pemindaian oksigen.
  • Silika Gel

    Kita nawakake gel silika sing biasane digunakake kanggo ngolah hidrogen PSA lan pemrosesan pemurnian gas alam.
  • Maling Molekuler

    Saringan molekul kita bisa nyenengake aplikasi sampeyan kanggo unit pemisahan udara Cryogenik (ASU) dibangun kanggo nyediakake nitrogen utawa oksigen lan asring ngasilake argon, dehidrasi gas alam lan pemanis, pemurnian hidrogen ing proses PSA
  • Katalis Hidroterapi

    Kanggo macem-macem distilasi, katalis hidroterapi serial kita bisa nyenengake aplikasi sampeyan nalika nyaring proses HDS kanggo naphtha, HDS lan HDN kanggo naphtha, HDS lan HDN kanggo VGO lan solar, HDS lan HDN kanggo bensin FCC, HDS kanggo VGO lan ULSD
  • Katalis Reformasi

    Kita nawakake katalis serial lengkap kanggo proses pemrosesan katalitik (CCR) lan proses katalitik reformasi semi-regenerasi (CRU) kanggo aplikasi opsional kanggo entuk produk target bensin lan BTX.
  • Katalis liyane

    Kita uga nawakake katalis siri lan klompok sing digunakake ing proses kimia kimia petrokimia lan gas alam kayata katalis lan adsorben ing unit amonia sintetik, unit produksi hidrogen, katalis hidrogenasi asetilena ing proses PE, katalis dehidrogenasi propana, lan liya-liyane.
  • Ayak Molekuler Karbon (CMS)

    Saringan molekul karbon seri bisa ngisi kabeh proses nitrogen PSA kanggo nitrogen kemurnian normal (99,5%), nitrogen kemurnian tinggi (99,9%) lan nitrogen kemurnian sing paling dhuwur (99,99%). Uga, CMS kita bisa digunakake kanggo ngresiki gas alam lan gas batubara.
  • Alumina sing Diuripake

    Kita nawakake macem-macem jinis alumina seri kanggo gawe marem aplikasi ing gas lan pangatusan normal, pangolahan PSA. Katalis alumina minangka adsorben kanggo pemurnian produksi Polimer (PE), penghapusan CS2, COS lan H2S, penghapusan HCl saka gas, penghapusan HCl saka cairan hidrokarbon, Pengeringan, Pemurnian (Multibed).
  • Karbon Aktif

    Karbohidrat aktif kita utamane digunakake kanggo proses hidrogen PSA kanggo mbusak senyawa C1 / C2 / C3 / C4 / C5 ing stok panganan, Mercury nyopot ing pemurnian gas alam.