pro

Ayak Molekuler Karbon (CMS)

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
SGC-L  Nitrogen PSA, Pemurnian gas Shale Karbon @ promotor 1.4 ~ 1.7 E
SGC-M  Nitrogen PSA, Pemurnian gas Shale Karbon @ promotor 1.4 ~ 1.7 E
SGC-HA  Nitrogen PSA, Pemurnian gas Shale Karbon @ promotor 1.4 ~ 1.7 E
SGC-HB  Nitrogen PSA, Pemurnian gas Shale Karbon @ promotor 1.4 ~ 1.7 E

Pangandikan
Wangun: Ekstrusi E-silinder   
Formulir: Diaktifake
Saringan molekul karbon seri bisa ngisi kabeh proses nitrogen PSA kanggo nitrogen kemurnian normal (99,5%), nitrogen kemurnian tinggi (99,9%) lan nitrogen kemurnian sing paling dhuwur (99,99%).
Uga, CMS kita bisa digunakake kanggo ngresiki gas alam lan gas batubara.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan