pro

Ayak Molekuler Karbon (CMS)

  • Ayak Molekuler Karbon (CMS)

    Saringan molekul karbon seri bisa ngisi kabeh proses nitrogen PSA kanggo nitrogen kemurnian normal (99,5%), nitrogen kemurnian tinggi (99,9%) lan nitrogen kemurnian sing paling dhuwur (99,99%). Uga, CMS kita bisa digunakake kanggo ngresiki gas alam lan gas batubara.