pro

Katalis liyane

  • Katalis liyane

    Kita uga nawakake katalis siri lan klompok sing digunakake ing proses kimia kimia petrokimia lan gas alam kayata katalis lan adsorben ing unit amonia sintetik, unit produksi hidrogen, katalis hidrogenasi asetilena ing proses PE, katalis dehidrogenasi propana, lan liya-liyane.