pro

Maling Molekuler

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
3A (GC-328) Pangatusan aliran gas alam lan hidrokarbon Zeolite 1.6 ~ 2.5 S
3A (GC-335) Pangatusan aliran gas alam lan hidrokarbon Zeolite 3 ~ 5 S
3A (GC-341) Pangatusan gas retak lan aliran hidrokarbon Zeolite 1.6 lan 3.0 E
4A (GC-412) Pangatusan pelarut Zeolite 0,5 ~ 1.0 S
4A (GC-428) Pangatusan aliran gas alam lan hidrokarbon Zeolite 1.6 ~ 2.5 S
4A (GC-437) Pangatusan udhara, gas alam lan aliran hidrokarbon Zeolite 4 ~ 6 S
4A (GC-441) Pangatusan gas alam Zeolite 1.6 lan 3.0 E
5A (GC-528) Pemanis gas alam, Pemurnian H2 Zeolite 1.6 ~ 2.5 S
5A (GC-528C) Mbusak H2S lan mercaptans cahya saka Gas alam, CO / .CO2 saka H2, N2/ O2 pisah Zeolite 1.6 lan 3.0 E
5A (GC-532) Pamisahan i / n parafin Zeolite 2 ~ 3 S
5A (GC-532A) Pemanis gas alam Zeolite 3 ~ 5 S
13X (GC-928) Pangatusan lan pemanis gas alam lanAliran LPG, pemurnian udara Zeolite 1.6 ~ 2.5 S
13X (GC-935) Pangatusan lan pemanis gas alam, pemurnian udara Zeolite 3 ~ 5 S
13X (GC-938) Pangatusan lan pemanis gas alam, pemurnian udara Zeolite 4 ~ 6 S
13X (GC-941) Pangatusan lan pemanis gas alam lanAliran LPG, pemurnian udara Zeolite 1.6 lan 3.0 E
13X-HP Pisah i / n parafin, PSA O2 Zeolite 1.6 ~ 2.5 S
XH-5 Refrigerant R600a, R290, R12, R123, R124, R125 Zeolite 1.6 ~ 2.5 S
XH-7 Refrigerant R290, R12, R123, R124, R125, R134a Zeolite 1.6 ~ 2.5 S
XH-9 Refrigerant R123, R124, R125, R134a, R143a, R152a Zeolite 1.6 ~ 2.5 S

Pangandikan
Bentuk: S-sphere extrudate E-silinder  
Formulir: 1-Oksida
Saringan molekul kita bisa gawe marem aplikasi sampeyan Unit pemisahan udara krogenogenik (ASU) dibangun kanggo nyedhiyakake nitrogen utawa oksigen lan asring ngasilake argon, dehidrasi gas alam lan pemanis, pemurnian hidrogen ing proses PSA, oksigen medis & industri ing proses PSA / VPSA, sistem rem udara. dehidrasi gas hidrokarbon utawa cairan (Ora Ana Olefin Saiki), dehidrasi gas hidrokarbon utawa cairan (Kanthi Olefins Saiki), proses isomerisasi, Pemurnian Ternak, Desulfurisasi LPG,
pamisahan n / i-Paraffin, kekurangan butane, MTBE / TAME, aplikasi pembaruan, FCC mati dehidrasi gas.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan