pro

Alumina sing Diuripake

  • Alumina sing Diuripake

    Kita nawakake macem-macem jinis alumina seri kanggo gawe marem aplikasi ing gas lan pangatusan normal, pangolahan PSA. Katalis alumina minangka adsorben kanggo pemurnian produksi Polimer (PE), penghapusan CS2, COS lan H2S, penghapusan HCl saka gas, penghapusan HCl saka cairan hidrokarbon, Pengeringan, Pemurnian (Multibed).