banner
banner
banner
about-us

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Shanghai Gascheme Co., Ltd. (SGC), panyedhiya katalis lan adsorben internasional. Gumantung ing prestasi teknis pusat riset, SGC nyedhiyakake dhiri kanggo pengembangan, manufaktur lan distribusi katalis lan adsorben menyang industri kilang, petrokimia lan kimia. Produk SGC digunakake kanthi akeh kanggo reformasi, hidroterapi, reformasi uap, pemulihan belerang, produksi hidrogen, gas sintetis, lsp.

ndeleng liyane

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan, selaras kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • Catalysts and adsorbents consultants in oil refining,petrochemicals and natural gas refining.Feasibility Study and Basic Engineering Design for oil refining process and units.

    LAYANAN KAMI

    Konsultan katalis lan adsorben kanggo nyaring minyak, petrokimia lan nyaring gas alam. Sinau Keandalan lan Desain Teknik Dasar kanggo proses lan unit penyulingan minyak.

  •  R&D in materials (Zeolites) and catalysts. R&D in oil refining processing (hydrotreating / hydrocracking / reforming / isomerization / dehydrogenation) and natural gas refining processing (clause/TGT).

    PANALITEN KITA

    R&D ing bahan (Zeolites) lan katalis. R&D ing pangolahan olahan minyak (hidrotreating / hidrokriming / reformasi / isomerisasi / dehidrogenasi) lan pangolahan olahan gas alam (klausa / TGT).

  • Experts team with rich experiences in R&D and practical operating for your requirements.

    Dhukungan TEKNIK

    Tim ahli duwe pengalaman akeh babagan R&D lan operasi praktis kanggo sarat sampeyan.

Informasi paling anyar

warta

Sinau babagan proses leaching asam katalis hydrotreating adhedhasar Co Mo

Metodologi lumahing respons (RSM) digunakake kanggo nyinaoni proses leaching asam nitrat limbah Co Mo adhedhasar katalis hidrotreating. Tujuan saka panelitian iki yaiku kanggo ngenalake CO lan Mo saka katalis sing dibuwang menyang pelarut kanthi bentuk larut banyu, supaya bisa nggampangake ...

Preparasi saringan molekul karbon saka serat karbon

Yen titik jujube huanbingwei lan CMB digabungake, bahan anyar bakal duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: ora bakal ngasilake bledug nalika digunakake. Iki ditambah karo 5-FU. Saringan molekul serat karbon kanthi kemampuan ijol ion bisa disiyapake kanthi perawatan fisik lan kimia luwih lanjut. The ...

Properti lan aplikasi karbon aktif

Karbon aktif: minangka jinis adsorben non-polar sing digunakake luwih akeh. Umume, kudu dicuci nganggo asam hidroklorat encer, banjur etanol, banjur dicuci nganggo banyu. Sawise garing ing suhu 80 ℃, bisa digunakake kanggo kromatografi kolom. Karbon aktif granular minangka pilihan paling apik kanggo ...