pro

Katalis Reformasi

  • Katalis Reformasi

    Kita nawakake katalis serial lengkap kanggo proses pemrosesan katalitik (CCR) lan proses katalitik reformasi semi-regenerasi (CRU) kanggo aplikasi opsional kanggo entuk produk target bensin lan BTX.