pro

Babagan Kita

Shanghai Gascheme Co., Ltd.

Shanghai Gascheme Co., Ltd. (SGC), panyedhiya katalis lan adsorben internasional.

Gumantung ing prestasi teknis pusat riset, SGC nyedhiyakake dhiri kanggo pengembangan, manufaktur lan distribusi katalis lan adsorben menyang industri kilang, petrokimia lan kimia.

Produk SGC digunakake kanthi akeh kanggo reformasi, hidroterapi, reformasi uap, pemulihan belerang, produksi hidrogen, gas sintetis, lsp.

Ing fasilitas produksi modern, ing saben langkah pametumu, perhatian kudu diwaspadai, lan kualitas bahan, prosedur lan teknologi produksi bisa terus ningkat.

SGC bisa mbantu sampeyan entuk rega sing cocog kanggo investasi karo katalis lan adsorben sing mumpuni.

Kapasitas produksi sing kuat bisa njamin pangiriman produk sing tepat wektu kanggo sampeyan.

Tim layanan teknis sing kuwat lan berpengalaman bisa ngrewangi sampeyan ing star-up, analisis, ngatasi masalah, manajemen katalis, lsp.

SGC uga nyedhiyakake Desain Dasar Teknik kanggo proses / unit pemurnian minyak.

1
3
6
5