pro

Katalis liyane

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
GC-DO  Mbusak O2 ing H2, N2 Pd @ Al2O3 3 ~ 5 S
GC-DS  Ngilangi Sulfur ZnO @ blinder 3.0 E
GC-DC  Mbusak Klorin Na2O @ Al2O3 2 ~ 4 S
GC-HTS  Pergeseran suhu dhuwur FeCrCu 5 ~ 7 E
GC-LTS  Owah suhu sithik CuZn @ Al2O3 4 ~ 6 E

Pangandikan
Bentuk: S-sphere extrudate E-silinder   
Formulir: 1-Oksida
Uga nawakake katalis siri lan klompok sing digunakake ing proses kimia kimia petrokimia lan gas alam kayata katalis lan adsorben ing unit amonia sintetik, unit produksi hidrogen, katalis hidrogenasi asetilena ing proses PE, katalis dehidrogenasi propana, lan liya-liyane.       


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan