pro

Katalis Reformasi

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
Katalis Reformasi
PR-100 Reformasi CCR kanggo bensin PtSn @ promotor 1.8 ~ 2.0 S
PR-100A Reformasi CCR kanggo bensin PtSn @ promotor 1.8 ~ 2.0 S
PR-011 Reformasi CCR kanggo bensin PtSn @ promotor 1.8 ~ 2.0 S
PR-111 Reformasi CCR kanggo bensin PtSn @ promotor 1.8 ~ 2.0 S
PR-111A Reformasi CCR kanggo aromatik PtSn @ promotor 1.8 ~ 2.0 S
 
PRB-60 Semi regenerasi PtRe @ promotor 1.2,1.6 E
PRB-70 Semi regenerasi PtRe @ promotor 1.2,1.6 E

Pangandikan
Wangun: S-sphere E-silinder extrudate TL-trilobal extrudate
Formulir: 1-Oksida 2-Nyuda  
Kita nawakake katalis serial lengkap kanggo proses pemrosesan katalitik (CCR) lan proses katalitik reformasi semi-regenerasi (CRU) kanggo aplikasi opsional kanggo entuk produk target bensin lan BTX.
Katalis CCR lan CRU wis nggunakake luwih saka 150 unit ing pabrik penambangan domestik lan asing lan tanduran petrokimia.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita