pro

Karbon Aktif

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
 GC-PSA180  PSA H2 Karbon 3.0 ~ 4.0 E
 GC-MC180  Mbusak Mercury Karbon @ promotor 2.5 ~ 4.5 E
 GC-MC190  Ngilangi Sulfur Karbon @ promotor 2.0~4.0 E

Pangandikan
Wangun: Ekstrusi E-silinder  
Formulir: Diaktifake
Karbohidrat aktif kita biasane digunakake kanggo ngolah hidrogen PSA kanggo ngilangi C1/ C2/ C3/ C4/ C5 senyawa ing stok panganan, Mercury ngilangi pemurnian gas alam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan