pro

Silika Gel

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
 GC-SG150 Pemurnian ing unit PSA H2 SiO2& Al2O3 3.0 ~ 5.0 S
 GC-SG180 Pangatusan lan Pemurnian SiO2& Al2O3 2.5 ~ 4.5 S

Pangandikan
Wangun: S-sphere  
Formulir: Diaktifake
Kita nawakake gel silika sing biasane digunakake kanggo ngolah hidrogen PSA lan pemrosesan pemurnian gas alam.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita