pro

Alumina sing Diuripake

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
 Alumina
GC-A1 Pangatusan, Pemurnian Alumina 1,5 ~ 3.0 S
GC-A2 Pangatusan, Pemurnian ing sistem PSA Alumina 3.0 ~ 5.0 S
GC-A3 Pangatusan, Pemurnian Alumina 4 ~ 6,5 ~ 7 S
GC-A4 Udhara, pangatusan Cairan Alumina 3 ~ 5,5 ~ 7 S
Alumina sing Dipromosikan
GC-SA351 Pemurnian produksi polimer Promotor @ Al2O3 1,5 ~ 3.0,2 ~ 5 S
GC-SA451 Hapus CS2, COS lan H2S Promotor @ Al2O3 2 ~ 5 S
GC-SA857 Aman HCl saka gas Promotor @ Al2O3 1,5 ~ 3.0 S
GC-SA858 HCl ngilangi cairan hidrokarbon Promotor @ Al2O3 1,5 ~ 2.5 S
GC-SA513 Pangatusan, Pemurnian (Multibed) Promotor @ Al2O3 3 ~ 5 S
GC-SA890 Aman HCl saka gas Promotor @ Al2O3 3 ~ 5 S

Pangandikan
Wangun: S-sphere   
Formulir: 1-Oksida  
Kita nawakake macem-macem jinis alumina seri kanggo gawe marem aplikasi ing gas lan pangatusan normal, pangolahan PSA.
Katalis alumina minangka adsorben kanggo pemurnian produksi Polimer (PE), CS2, COS lan H2Ngilangi S, ngilangi HCl saka gas, ngilangi HCl saka cairan hidrokarbon, Pangatusan, Pemurnian (Multibed).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan