pro

Maling Molekuler

  • Maling Molekuler

    Saringan molekul kita bisa nyenengake aplikasi sampeyan kanggo unit pemisahan udara Cryogenik (ASU) dibangun kanggo nyediakake nitrogen utawa oksigen lan asring ngasilake argon, dehidrasi gas alam lan pemanis, pemurnian hidrogen ing proses PSA