pro

Warta

  • Sinau babagan proses leaching asam katalis hydrotreating adhedhasar Co Mo

    Metodologi lumahing respons (RSM) digunakake kanggo nyinaoni proses leaching asam nitrat limbah Co Mo adhedhasar katalis hidrotreating. Tujuan saka panelitian iki yaiku kanggo ngenalake CO lan Mo saka katalis sing dibuwang menyang pelarut kanthi bentuk larut banyu, supaya bisa nggampangake ...
    Waca liyane
  • Preparasi saringan molekul karbon saka serat karbon

    Yen titik jujube huanbingwei lan CMB digabungake, bahan anyar bakal duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: ora bakal ngasilake bledug nalika digunakake. Iki ditambah karo 5-FU. Saringan molekul serat karbon kanthi kemampuan ijol ion bisa disiyapake kanthi perawatan fisik lan kimia luwih lanjut. The ...
    Waca liyane
  • Properti lan aplikasi karbon aktif

    Karbon aktif: minangka jinis adsorben non-polar sing digunakake luwih akeh. Umume, kudu dicuci nganggo asam hidroklorat encer, banjur etanol, banjur dicuci nganggo banyu. Sawise garing ing suhu 80 ℃, bisa digunakake kanggo kromatografi kolom. Karbon aktif granular minangka pilihan paling apik kanggo ...
    Waca liyane