pro

Katalis Hidroterapi

Detail Produk

Tag Produk

  Aplikasi Materi Ukuran (mm) Wangun
Distilasi
GC-HP406 HDS kanggo naphtha NiMo @ Al2O3  1.2, 1.6   TL
GC-HP516 HDS lan HDN kanggo naphtha NiMoW @ Al2O3  1.2, 1.6   TL
GC-HP448 HDS lan HDN kanggo VGO lan solar NiMo @ Al2O3  1.6, 2.5   TL
GC-HP526 HDS kanggo VGO lan ULSD NiCoMo @ Al2O3  1.2, 1.6   TL
GC-HP538 HDS lan HDN kanggo VGO lan solar NiMo @ Al2O3  1.2, 1.6   TL
GC-HP548 HDS lan HDN kanggo VGO lan solar NiCoMo @ Al2O3  1.2,1.6,2.5   TL
GC-HP558 HDS lan HDN kanggo VGO lan solar NiCoW @ Al2O3  1.2,1.6   TL
GC-HP626 HDS kanggo ULSD NiCoMoW @ Al2O3  1.2,1.6   TL
GC-HP776 HDC kanggo sulingan tengah NiW @ Al2O3  1.6   TL
GC-PH742 HDC kanggo sulingan tengah NiMoW @ Al2O3  1.6   TL
GC-HP845 Hidrogenasi olefin & diolefin NiMo @ Al2O3  3 ~ 5   S

Pangandikan
Wangun: S-sphere TL-trilobal extrudate
Formulir: 1-Oksida       
Kanggo macem-macem distilasi, katalis hidroterapi serial kita bisa nyenengake aplikasi sampeyan nalika nyaring proses HDS kaya kanggo naphtha, HDS lan HDN kanggo naphtha, HDS lan HDN kanggo VGO lan solar, HDS lan HDN kanggo bensin FCC, HDS kanggo VGO lan ULSD, HDS kanggo ULSD , HDS lan HDN kanggo sulingan tengah, HDC kanggo sulingan tengah, jenuh kanggo olefin lan diolefin, Hydrocracking kanggo VGO / Gasoil. HDS / HDN / HDM kanggo VR.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan