pro

Karbon Aktif

  • Karbon Aktif

    Karbohidrat aktif kita utamane digunakake kanggo proses hidrogen PSA kanggo mbusak senyawa C1 / C2 / C3 / C4 / C5 ing stok panganan, Mercury nyopot ing pemurnian gas alam.