pro

Sinau babagan proses leaching asam katalis hydrotreating adhedhasar Co Mo

Metodologi lumahing respons (RSM) digunakake kanggo nyinaoni proses leaching asam nitrat limbah Co Mo adhedhasar katalis hidrotreating. Tujuan saka panelitian iki yaiku kanggo ngenalake CO lan Mo saka katalis sing dibuwang menyang pelarut kanthi larut banyu, supaya bisa memfasilitasi pemurnian lan pamulihan sabanjure, lan mujudake perawatan sing ora mbebayani lan pemanfaatan sumber daya sampah padat, Reaksi rasio suhu lan padhet-cair. Faktor pangaribawa utama ditemtokake dening metodologi lumahing respons, lan persamaan model paramèter proses lan tingkat leaching kobalt lan molibdenum ditemtokake. Ing kondisi proses optimal sing dipikolehi dening model kasebut, tingkat leaching kobalt luwih saka 96%, lan tingkat leaching molibdenum luwih saka 97%. Iki nuduhake manawa parameter proses optimal sing dipikolehi kanthi metode lumahing respons akurat lan bisa dipercaya, lan bisa digunakake kanggo nuntun proses produksi nyata


Wektu kiriman: Nov-05-2020