pro

Preparasi saringan molekul karbon saka serat karbon

Yen titik jujube huanbingwei lan CMB digabungake, bahan anyar bakal duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki: ora bakal ngasilake bledug nalika digunakake. Iki ditambah karo 5-FU. Saringan molekul serat karbon kanthi kemampuan ijol ion bisa disiyapake kanthi perawatan fisik lan kimia luwih lanjut. Mula, ayak molekul karbon adhedhasar serat karbon dadi jinis bahan karbon aktif anyar sing menarik.
Saringan molekul karbon aktif (ACF) kanthi volume pori sing luwih gedhe lan area permukaan tartamtu lan isi mikropore sing luwih dhuwur disiyapake kanthi aktivasi sekunder saka rasa karbon aktif (FF) adhedhasar FPN kanthi KOH minangka katalis. Efek rasio impregnasi KOH, wektu aktivasi lan suhu aktivasi ing adhesi lan struktur pori ACF diteliti Asil kasebut nuduhake manawa ACF sing disiapake miturut kondisi suhu aktivasi 1073k lan wektu aktif 50mir duwe kemampuan lampiran susu sing luwih dhuwur, yaiku cocog kanggo digunakake minangka prekursor saka CMS fibrosa.


Wektu kiriman: Nov-05-2020